×
Simple style prefabricated house vacation country house
Simple style prefabricated house vacation country house
Simple style parafabrikuara pushime shtëpi shtëpi vend

Shtëpi të parafabrikuara në strukturë çeliku të lehta për skelete dhe bordi sanduiç çeliku me ngjyra për ruajtjen e gjelbërimit të shtëpive të parafabrikuara, konfigurimi hapësinor i produktit sipas përbërësit standard të modulit nga lidhja e bulonave, mund të jetë i përshtatshëm për tu grumbulluar dhe çmontuar, implementon standardet e ndërtesave të përkohshme, koncepti i përgjithshëm ekonomik, efikas i mbrojtjes së mjedisit, i çon shtëpitë e mbivendosura për azhurnimin industrial dhe zhvillon në një furnizim të prodhimit të fabrikës, të një forme, një komplet të plotë për të ndryshuar për të përfunduar produktin e projektimit të përdorimit të përsëritur.

Detaje të produkteve Komente tani

Simple style parafabrikuara pushime shtëpi shtëpi vend

Shtëpi të parafabrikuara në strukturë çeliku të lehta për skelete dhe bordi sanduiç çeliku me ngjyra për ruajtjen e gjelbërimit të shtëpive të parafabrikuara, konfigurimi hapësinor i produktit sipas përbërësit standard të modulit nga lidhja e bulonave, mund të jetë i përshtatshëm për tu grumbulluar dhe çmontuar, implementon standardet e ndërtesave të përkohshme, koncepti i përgjithshëm ekonomik, efikas i mbrojtjes së mjedisit, i çon shtëpitë e mbivendosura për azhurnimin industrial dhe zhvillon në një furnizim të prodhimit të fabrikës, të një forme, një komplet të plotë për të ndryshuar për të përfunduar produktin e projektimit të përdorimit të përsëritur.

Detaj i shpejtë

Produkt shtëpi prefab
Vendi i origjinës Guangdong, Kinë
Emri i markës Shtëpia Modulare e Kutisë
material Paneli sanduiç EPS
madhësi 3mW * 6mL * 3mH
strukturë Kornizë çeliku e galvanizuar
derë PVC përmes
dritare Dritare PVC
dekoratë Bordi i murit të jashtëm PVC dhe tjegull Asfalti
ngarkim Paketuar e lirshme
Gjatësia e jetës 20 vjet

Shërbimet tona

Ne kemi personel profesional të shitjeve për t'ju siguruar prezantimin e detajuar të produktit, vizatimet dhe citimet; inxhinierë dhe punëtorë të aftë për të kuptuar përparimin dhe cilësinë e prodhimit të produkteve. Në pjesën pas shitjes, ne mund të organizojmë që inxhinierët të shkojnë direkt në vendet e huaja të ndërtimit për instalim dhe udhëzime të hollësishme.

kompania e Informacionit

Foshan The Box Modular House Co, Ltd, është një kompani aksionare e specializuar në prodhim,shitje,përpunimi i paneleve sanduiç mekanik dhe manual.Përveç kësaj,gjithashtu siguron një shërbim një-ndalesor duke filluar nga dizajni,prodhimi dhe instalimi i shtëpisë së parafabrikuar dhe shtëpisë së kontejnerëve. Me një sipërfaqe toke mbi 20000 m2, kompania ka shumë linja prodhimi të paneleve sanduiç çeliku me ngjyra,si dhe lehtësira të ndryshme mbështetëse.

Kompania ka qëndruar në politikën e zhvillimit të orientuar drejt tregut për të kërkuar sukses me cilësi,efikasitetin me menaxhimin dhe rritjen me teknologjinë.

FAQ

Cila është sasia minimale e porosisë (moq)?

1njësi.

 

Sa kohë duhet për të ndërtuar një shtëpi prefab?

Kjo gjë varet nga madhësia e shtëpisë. përgjithësisht, periudha e ndërtimit është 1 muaji i shtëpisë 200 metra katrorë nga një ekip ndërtimi prej 6-8 punëtorësh. Kushton vetëm një javë për të ndërtuar kornizën e strukturës së çelikut.

 

A është e vështirë të ndërtosh një shtëpi prefabike?

Krejtësisht jo, ju mund ta ndërtoni shtëpinë në mënyrë të pavarur sipas vizatimeve të ndërtimit.

 

Cila është shkalla e cilësisë së përbërësve të strukturës së çelikut?

Përdorim normal Q235B.

 

Si të instaloni shtëpinë

Videoja e vizatimit dhe e instalimit të detajuar do të ofrohet.

Nëse është e nevojshme do të dërgohen teknikë për t'ju ndihmuar. Por tarifa e vizës, biletat ajrore, strehim, pagat nuk do të përfshihen në çmimin EXW.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI