×
Red Automobile Exhibition Hall Modifie Container
Red Automobile Exhibition Hall Modifie Container
Red Automobile Exhibition Hall Modifie Container
Red Automobile Exhibition Hall Modifie Container
Salla e Ekspozitave të Automjeteve të Kuqe Modifikon Enë

Nuk ka nevojë të instaloni.

Pamja industriale. Kjo është enë transportuese.

Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ.

20GP- 6.096*2.438*2.589m

40Shtabi- 12.192*2.438*2.896m

Detaje të produkteve Komente tani

Salla e Ekspozitave të Automjeteve të Kuqe Modifikon Enë

Përshkrim i shkurtër

Nuk ka nevojë të instaloni.

Pamja industriale. Kjo është enë transportuese.

Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ.

20GP- 6.096*2.438*2.589m

40Shtabi- 12.192*2.438*2.896m

 

Detaj i shpejtë

Emri i sendit Salla e kuqe e ekspozitave të automobilave modifikoi kontejner transporti të dorës së dytë
Emri i markës Shtëpia Modulare e Kutisë
Funksioni Salla e ekspozitës
madhësi 6.096*2.438*2.589m (14.86 mm)
strukturë Struktura prej çeliku
Kornizë Enë transporti
Izolimi -
dritare -
derë Dera e krahut,dera e kontejnerit të transportit
Sistemi i energjisë elektrike Kutia e shpërndarjes,tela,kanali i instalimeve PVC,priza e ndërprerësit,drita e udhëhequr dhe aksesorët
Sistemi i tubave -
Të tjera Panel diellor
Tarifa e matjes Rinovimi,përforcojnë,pikturë,instalimi, mbrojtjen e produktit
Jetëgjatësia për 30-35 vjet

 

 

FAQ

1.Rreth MOQ (Sasia minimale e porosisë)
1 njësi.

2.Rreth mënyrës së pagesës
T / T

3.Rreth afatit të pagesës
30% parapagim pas konfirmimit të porosisë, bilanci para dorëzimit

4.Rreth ofertës ose vlerësimit
a. Thjesht siguroni përdorim, madhësia, cila lloj shtëpie ju pëlqen, ne mund të ofrojmë një çmim të përafërt pa dekor.
b. Nëse nevojitet çmimi i saktë, citimi bazohet në planin e dyshemesë.
na duhet ideja juaj e thjeshtë për paraqitjen për të konfirmuar planin e dyshemesë
situata e motit për të konfirmuar materialin bazë
tregoni se si do të duket shtëpia për të konfirmuar dekorimin
c. Nëse plani i dyshemesë dhe kërkesat materiale të detajuara mund të sigurohen, që është prefekt.

5.Për kohën e duhur
Pas marrjes së depozitës, rreth 20-25 ditë për të përfunduar prodhimin.
Pas marrjes së bilancit, rreth 7 ditë deri në dorëzim.
Në të vërtetë kjo varet nga sasia dhe orari i lundrimit.

6.Rreth instalimit
Udhëzimi dhe video e instalimit do të sigurohen.
Teknikët do të dërgohen për të ndihmuar nëse është e nevojshme. Tarifa e vizës, biletat ajrore, strehim, pagat do të paguhen ekstra.

 

Etiketat:
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI