• shtëpi
 • Shtëpi moderne kontejnerësh

Shtëpi moderne kontejnerësh

 • Shtëpia e vendit me kontejnerë të ri të saldimit

  Kontejner i Ri Saldimi Shtëpia e Shtëpisë së Kontejnerit Shtëpia Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, ajo
 • Brand New Welding Country Container Home

  Country Container Home Container Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, economy and mid-range hotels, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. The container building is ubiquitous. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become…
 • Unmanned Automatic Clay-Pot Container Fast Food Restaurant

  Container Fast Food Restaurant Container Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. The container building is ubiquitous. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, ka
 • Filmi i Ri i Teatrit të Saldimit të Transportit të Saldimit

  shipping container movie theater Container Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. The container building is ubiquitous. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, ka
 • Konvikti Kolektiv i Paketuar i Lirë i Lirë me Modeli Drithë Druri

  Konvikti kolektiv i kontejnerëve të paketuar të lirshëm me modelin e drithërave druri Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibilitet dhe të tjera
 • Parafabrikuara T shtëpi me dy dhoma prodhuesit

  Prefabricated T house with two rooms manufacturers Prefabricated houses in light steel structure for skeleton and color steel sandwich board for retaining the greenest of prefabricated houses, konfigurimi hapësinor i produktit sipas përbërësit standard të modulit nga lidhja e bulonave, mund të jetë i përshtatshëm për tu grumbulluar dhe çmontuar, implements…
 • Modern dy shtresa të lehta të çelikut villa strukturë kornizë

  Light Steel Villa House light steel villa house, its main material is hot-dip galvanized steel strip by cold-rolling technology synthesis of light steel keel, after accurate calculation plus support and combination of accessories, to play a reasonable bearing capacity, at the same time to adopt factory prefabricated components, on-site module…
 • Standard saldim Madhësia qumësht shtëpi enë shop çaj

  Dyqan çaji qumësht shtëpie kontejner saldimi me madhësi standard Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera,...
 • Customized saldim enë shtëpi dyqan kafeje

  Coffee shop in container Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. The container building is ubiquitous. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become…
 • Kombinimi mbushur Loose enë instalimin konvikt shpejtë

  Konvikti i lirshëm i paketuar në konviktin instalimi i shpejtë Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, ajo
 • Lehta strukturë çeliku depo me 10 workshop ton vinç

  Light steel structure warehouse Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. The container building is ubiquitous. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become…
 • storage me kosto të ulët të çelikut të lehta strukturë depo

  Low cost storage light steel structure warehouse Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, ajo
 • T parafabrikuara të personalizuara S shtëpitë modulare luksoze

  Luxury custom modular homes Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become the…
 • Easy të mblidhen palosshme shtëpi enë instaloni me dorë në rritje

  Foldable container homes Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become the favorite…
 • Tub katror zyrë e lirë e paketuar me kontejner të lirë

  modern container office Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become the favorite…
12 Faqja 1 e 2

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI