• shtëpi
 • Enë e dorës së dytë të transportit
Enë e dorës së dytë të transportit
 • Salla e Ekspozitave të Automjeteve të Kuqe Modifikon Enë
  Red Automobile Exhibition Hall Modifie Container Short Description No need to install. Pamja industriale. Kjo është enë transportuese. Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ. 20GP- 6.096*2.438*2.589m 40HQ- 12.192*2.438*2.896m Quick Detail Item name Red automobile exhibition hall modified secondhand shipping container Brand Name…
 • Magazina e kontejnerëve të transportit të modifikuar 20ft Nuk ka nevojë të instaloni
  Modified 20ft Shipping Container Warehouse No Need To Install Short Description No need to install. Pamja industriale. Kjo është enë transportuese. Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ. 20GP- 6.096*2.438*2.589m 40HQ- 12.192*2.438*2.896m Quick Detail Item name Modified 20ft shipping container warehouse no need…
 • Zyra e Kontejnerëve të Transportit të Gjelbër të Modës Me Platformë
  Fashion Green Shipping Container Office With Platform Short Description No need to install. Pamja industriale. Kjo është enë transportuese. Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ. 20GP- 6.096*2.438*2.589m 40HQ- 12.192*2.438*2.896m Quick Detail Item name Fashion green shipping container office with platform Brand Name…
 • 20ft dhe 40ft Zyra e Gjykatës së Basketbollit me Kontejner të Transportit të Ri
  20ft And 40ft Brand New Shipping Container Basketball Court Office Short Description No need to install. Pamja industriale. Kjo është enë transportuese. Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ. 20GP- 6.096*2.438*2.589m 40HQ- 12.192*2.438*2.896m Quick Detail Item name 20ft and 40ft brand new shipping…
 • 40ft Salloni i zonës skenike të kontejnerit të transportit të dorës së dytë
  40ft Modified secondhand shipping container scenic area lounge Short Description No need to install. Pamja industriale. Kjo është enë transportuese. Ekziston një numër madhësish të standardizuara. Madhësia e zakonshme është 20GP dhe 40HQ. 20GP- 6.096*2.438*2.589m 40HQ- 12.192*2.438*2.896m Quick Detail Item name 40ft Modified secondhand shipping container scenic area lounge…
 • të dorës së dytë modifikuar anijeve kombinim enë Exhibition Hall
  Kombinimi i kontejnerëve të anijeve të modifikuar të dorës së dytë Ekspozita Hall Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera,...
1 Faqja 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI