• shtëpi
 • Shtëpi e enëve të paketuara
Shtëpi e enëve të paketuara
 • Madhësi e personalizuar e kontejnerit të paketuar të lirshëm me pamje gri me montim të lehtë të banjës
  Grey Look Loose Packed Container Customized Size With Bathroom Easy Assembly Short Description Easy assembly. No welding required. Connect with screws. No crane required. Can be transported and installed manually. It exists a standardized size - 6*3*2.8m. Size can be customized. For standard size, transport quantity of shipping container…
 • Konvikti i kontejnerëve të paketuar të lirshëm të montimit të lehtë 2 Shtresat
  Konvikti i kontejnerëve të paketuar të lirshëm të montimit të lehtë 2 Layers Short Description Easy assembly. No welding required. Connect with screws. No crane required. Can be transported and installed manually. It exists a standardized size - 6*3*2.8m. Size can be customized. For standard size, transport quantity of shipping container is 20GP -…
 • Spitali i Parë i Popullit i Spitalit Modular të Zhaoqing
  Spitali i Parë i Popullit i Spitalit Kontenier Spitalor Modular të Zhaoqing në mënyrë që të merret me epideminë, spitalet e strehimit po ndërtojnë kudo. Spitali i strehimit është enë modulare e mbushur e lirë. Enë e paketuar e lirshme instalohet shpejt. Ne përfunduam instalimin e kësaj 31 kontejnerë në 10 ditë. Maneshtë një manovrim i mirë dhe i fortë
 • Spitali i kabinës prefab kontejnerë prefab i lagjes së re të izolimit
  Spitali i kontejnerëve me terren parafabrik Sheshi i kabinës Spitali i kontejnerëve i ri i izolimit për të trajtuar epideminë, spitalet e strehimit po ndërtojnë kudo. Spitali i strehimit është enë modulare e mbushur e lirë. Enë e paketuar e lirshme instalohet shpejt. Ne përfunduam instalimin e kësaj 31 kontejnerë në 10 ditë. Maneshtë një manovrim i mirë dhe i fortë
 • Konvikti Kolektiv i Paketuar i Lirë i Lirë me Modeli Drithë Druri
  Konvikti kolektiv i kontejnerëve të paketuar të lirshëm me modelin e drithërave druri Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibilitet dhe të tjera
 • Kombinimi mbushur Loose enë instalimin konvikt shpejtë
  Konvikti i lirshëm i paketuar në konviktin instalimi i shpejtë Ndërtesa e kontejnerëve është përdorur gjerësisht në botë, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, ajo
 • Tub katror zyrë e lirë e paketuar me kontejner të lirë
  modern container office Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become the favorite…
1 Faqja 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI