• shtëpi
  • Vilë me strukturë çeliku Keel
Vilë me strukturë çeliku Keel
  • Modern dy shtresa të lehta të çelikut villa strukturë kornizë
    Light Steel Villa House light steel villa house, its main material is hot-dip galvanized steel strip by cold-rolling technology synthesis of light steel keel, after accurate calculation plus support and combination of accessories, to play a reasonable bearing capacity, at the same time to adopt factory prefabricated components, on-site module…
  • panel sanduiç me brendshme dhe të bordit dekoratë jashtme vilës
    Sandwich panel with interior and exterior decoration board villa Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera.   Commodity parameters Name Modular House/steel structure Material Sandwich Panel/steel structure Size Customers'…
1 Faqja 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI