• shtëpi
  • Shtëpia e palosshme e kontejnerëve
Shtëpia e palosshme e kontejnerëve
  • Easy të mblidhen palosshme shtëpi enë instaloni me dorë në rritje
    Foldable container homes Container building has been widely used in the world, sidomos në vendet evropiane dhe amerikane, ekonomi dhe hotele mes tërbimit, apartamente studentore, apartamente banimi, apartamente pushimesh dhe ndërtesa të tjera. Ndërtimi i kontejnerëve është i kudondodhur. Me efikasitetin e tij të lartë, mbrojtjen e mjedisit, fleksibiliteti dhe karakteristikat e tjera, it has become the favorite…
1 Faqja 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI