Unë dua:

dizajn të lirë

Ne të shërbejë customization dhe projektimit planet pas ditur kërkesat tuaja.

ekipi profesional

Ne kemi një ekip profeesional për të bërë mjeshtëri profesionale.

Fabrika e prodhimit

Ne jemi fabrikë modulare e shtëpisë dhe jemi të mirëpritur të vizitojmë dhe të shohim.

Prodhuesi i Shtëpisë Modulare të Kutisë mund të rregulloje lloje të ndryshme të shtëpisë modulare, duke përfshirë shtëpi enë, shtëpi prefab, dhe struktura të lehta të çelikut. Ato mund të përdoren për të dyqan, zyrë, shtëpi, hotel, depo, punëtori dhe strehë për makinën. Foshan The Box Modular House Co., Ltd., kuvendi dhe të integruar ndërmarrjet e prodhimit të strehimit në provincën Guangdong, specializuar në vila të çelikut të lehta, shtëpi modulare, prefab mbledhur shtëpi, ndërtesa moderne çeliku, multi dhe rritje të lartë shtëpitë e mallrave, punëtori pastrimit dhe kërkimin dhe zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e targave të ndryshme të çelikut me ngjyra.

HULUMTIMI TANI